Komentáře
- Žádné komentáře nenalezeny
Ingredience: asi 120 – 150 g zelených oliv bez pecky, 1 – 2 lžičky okapaných kaparů, 1 – 2 stroužky česneku, panenský olivový olej (přiléváme podle potřeby), cca 2 filetky nebo závitky z ančovičky, hrst lístků čerstvé bazalky, provensálské bylinky a křupavá bageta (popř. bageta k opečení)
Postup: všechny ingredience rozmixujeme na hladkou pastu, dochutíme čerstvě mletým pepřem a mažeme na plátky bagety – výborně se hodí jako chuťovka k jakémukoliv dobrému vínu. Nechceme-li mít tapenádu příliš slanou, olivy před rozmixováním propláchneme vodou.
Copyright © 2015 - 2016 Zahradanetradicne.cz Všechna práva vyhrazena. // Tvorba webových stránek
Zanechte zde Váš komentář
Odeslat komentář jako host