Carpaccio z červené řepy

Ingredience: Červená řepa, kozí sýr (příp. jiný čerstvý sýr typu Lučina), ocet, balsamikový ocet, olivový olej s lanýži, sůl, barevný pepř, lístky rukoly

Postup: Do vody, ve které jsme svařili dvě lžíce octa a lžíci soli, přidáme neoloupanou řepu a vaříme 20 minut, než řepa změkne. Řepu oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a naskládáme na talíř. Zakápneme balzamikovým octem, olivovým olejem s lanýži, přidáme kozí sýr, lístky rukoly a dochutíme čerstvě mletým barevným pepřem a je-li třeba, ještě lehce dosolíme.

 

 

 

 

Zanechte zde Váš komentář

Odeslat komentář jako host

0
Komentáře budou před zveřejněním schváleny či zamítnuty moderátorem.
  • Žádné komentáře nenalezeny

Rychlý kontakt

Kravaře, 237mnm
Kontaktovat nás můžete přes
kontaktní formulář

Copyright © 2015 - 2016 Zahradanetradicne.cz Všechna práva vyhrazena. // Tvorba webových stránek