Komentáře
- Žádné komentáře nenalezeny
Ingredience:¼ muškátové dýně, 2-3 chilli papričky, 2 stroužky česneku, cibule, bylinky, olivový olej, sůl, pepř, event. tvaroh nebo bílý jogurt
Postup: Dýni pokrájíme na kostky a podusíme spolu s cibulí na trošce olivového oleje (nebo pokapanou olejem upečeme v troubě). Pro jemnější pálivou chuť podusíme dýni s chilli, které pak z hrnce vyjmeme, vyznavači ostřejších chutí si papričky nasekají do hotové směsi celé. Vychladlou dušenou nebo pečenou dýni rozmačkáme (nebo umixujeme na hustou kaši), přidáme nadrobno pokrájené spařené a oloupané rajče, prolisovaný česnek, sůl, pepř a libovolné bylinky. Dip můžeme zjemnit přidáním tvarohu nebo bílého jogurtu.

Copyright © 2015 - 2016 Zahradanetradicne.cz Všechna práva vyhrazena. // Tvorba webových stránek
Zanechte zde Váš komentář
Odeslat komentář jako host