Fíkový džem

Fíky jsou pochopitelně nejlepší čerstvě utržené, ale dojdou-li, přichází na řadu lahodný fíkový džem. Ten se pak dá použít nejen jako sladká pochoutka namazaná na lívance, palačinky nebo čerstvý křupavý rohlík, ale i jako skvělý doplněk k sýrům, pikantnímu masu....zkrátka fantazii se meze nekladou. 

 

 

 

 

Zanechte zde Váš komentář

Odeslat komentář jako host

0
Komentáře budou před zveřejněním schváleny či zamítnuty moderátorem.

Lidé v této konverzaci

  • Návštěvník - El Mariachi

    Ahoj, nechci vypadat jako nedouk, ale že se z fíků dělá džem je jasné všem i bez obrázků. Neměl bys ale konkrétní ověřený recept? Díky! Jinak parádní web, klobouk dolů ;)

    0 Líbí se Krátká URL:
  • Ahoj, je to klasický džem z návodu na Gelfixu Extra 3:1 (Dr.Oetker), to je ten s největším podílem ovoce a nejmenším množstvím cukru. Chuťově nás zajímavě překvapila podzimní varianta s cca pětinovým podílem mišpule. Do nějakého většího experimentování jsme se zatím nepouštěli, ale kdoví, možná letos, až bude úrody zase o něco víc.

    0 Líbí se Krátká URL:

Rychlý kontakt

Kravaře, 237mnm
Kontaktovat nás můžete přes
kontaktní formulář

Copyright © 2015 - 2016 Zahradanetradicne.cz Všechna práva vyhrazena. // Tvorba webových stránek